Noves aventures amb la Rita!

Per setmana Santa vam llogar una autocaravana i vam passar uns dies genials al Valle de Benasque, a Huesca. Ens va agradar tant l’experiència de voltar amb la casa a sobre que, quan vam tornar, vam començar a estudiar diferents possibilitats. Evidentment, a nivell econòmic, no ens podíem permetre comprar una autocaravana, així que vam començar a mirar caravanes de segona mà. I, com tot, ens vam adonar que això de les caravanes és un món, que n’hi ha de diferents mides, pesos, distribucions, preus…Primer de tot calia saber quin pes podia arrossegar el nostre cotxe. El que vam tenir clar aviat, després d’endinsar-nos en el fabulós món de les caravanes, és que en volíem una petita, fàcil de portar i maniobrar i, el més difícil, que fos de 5 places!

Després d’uns quants dies i algunes desil·lusions (ja que vam anar a veure caravanes molt velles o atrotinades) finalment vam ensopegar amb la Rita!! Va ser com un amor a primera vista! Una caravana de la marca Moncayo de més de 25 anys i amb la distribució ideal: una taula convertible en llit doble i una llitera triple! El preu ens va encaixar i de seguida vam veure les possibilitats de reformar-la al nostre gust: un toc de pintura, canvi de les cortines i les coixineres antigues, canvi dels llums i un terra nou efecte fusta! Finalment l’hem portat a fer una revisió i aviat farem la primera sortida a la platja amb la Rita!

Els antics propietaris la van pintar per fora amb aquestes flors…A nosaltres no ens acaba de fer el pes, així que només ens quedarà pintar-la per fora: Voleu veure l’abans i el després??

    

    

    

  

  

   

 

I aquí algunes imatges del making-off:

 

 

4 pensaments sobre “Noves aventures amb la Rita!

Deixa un comentari