Benvingut estiu!!!

The word Summer written on a sandy beach, with beach towel, starfish and flip flops (studio shot - warm color and directional light are intentional).  Note: extreme wide angle shot with curvature of field and focus on the word Summer.

Feia dies que tenia el blog una mica oblidat…la tornada a la feina, la logística familiar, les hores de pit que he hagut de recuperar amb el meu petit (que aviat farà 9 mesos!), les estones de mama que reclamaven els altres dos, els moments de parella en que ens posem al dia de la nostra vida professional i acabem d’ultimar detalls dels menuts…no m’han permès trobar el temps necessari per escriure. Però ara que ja ens anem habituant a les noves rutines i que els nens han acabat l’escola i gaudiexen dels dies jugant i jugant, començo a trobar forats per dedicar una estoneta al meu petit espai de reflexió.

L’estiu ha començat i els nens estan desbordants d’alegria. Ens hem instal·lat en un indret rebonic de La Garrotxa on tenim la sort que els avis tenen una casa espectacular al mig de la natura i els nens juguen, corren i salten sense gaires preocupacions. Nosaltres anem a treballar cada matí i gaudim de les tardes plenes de llum amb els nostres petits. Perquè les vacances escolars a casa nostra són per jugar, cantar, anar a la piscina, experimentar, mullar-se i remullar-se, embadalir-se amb les papallones, buscar marietes, passejar i explicar històries, jugar amb els cosins, els tiets i els avis, embrutar-se, divertir-se, fer bombolles de sabó, pintar, llegir i un llaaaaarg etcètera!

Per cert! Després de 21 dies ens van néixer 9 pollets divertits (un dels quals no va sobreviure al segon dia). Els nens van quedar meravellats (i nosaltres també!) de veure com podien sortir uns animalons tan espavilats d’un ou. I és clar, els pollets i la gallina (i la Miula, la nostra gata) també eren part de l’equipatge. Així que cada dia anem a veure com van creixent els petits pollets, mentre anem imaginant quants seran pollastres i quants seran gallines!

Donem per innagurada la temporada d’estiu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s