Una habitació per tres!

A casa tenim tres habitacions: una que la tenim destinada a fer d’estudi i habitació de convidats (amb un sofà-llit molt còmode), l’habitació dels nens i la nostra.

Hi ha famílies que tenen una habitació “de les joguines” o per jugar. Nosaltres, podríem dir, que tenim joguines endreçades a diferents llocs de la casa, no tenim l’habitació pròpiament de les joguines perquè ens vam adonar que als nostres fills no els agrada jugar sols en una habitació sinó que volen jugar allà on ets tu, estar a prop nostre, encara que nosaltres estiguem plegant la roba i ells fent plastilina. Per tant, tenim joguines, jocs i contes al moble del menjador (on hi passen molt temps amb nosaltres), joguines, jocs i contes a l’estudi (on hi passen més temps a l’hivern), i joguines i jocs per fer a l’aire lliure que, evidentment, les tenim a fora. De manera que l’habitació dels nens és només, de moment i ara que són petits, per dormir i tenir-hi la roba. Com que dormen en una llitera, a vegades també juguen a fer cabanes amb un tall de tela i amagar-se a dins amb els lots i el llum tancat…un joc molt divertit!

Ara que hem tingut el tercer fill ens hem començat a plantejar com ho farem quan el petit emmigri de la nostra habitació per dormir amb els seus germans. A l’habitació dels nens hi cap una llitera i potser un llit petit, però l’espai quedaria una mica apretat…Així que, com que el sostre és molt alt, hem pensat que potser la millor solució seria fer un altell de fusta o d’obra i encabir-hi a dalt un o dos llits.

De moment, per agafar idees, he fet una recerca via google d’habitacions de tres originals i xules. N’hi ha que són genials, totes tenen un encant especial! Tot dependrà del pressupost, és clar, així que ara ens toca estalviar una mica per poder tenir, en un futur, una habitació per tres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s