Geocahing: la recerca de tresors pel món!

L’estiu passat vam descobrir el Geocaching, una activitat divertida, emocionant, una aventura que es pot fer arreu del món, que es pot fer en família, amb diferents nivells de dificultat i, el més important, totalment gratis!

Pels que no coneixeu el Geocaching us en faig cinc cèntims i us enllaço un video que ho explica molt bé. Es tracta de trobar petits tresors que altres persones han amagat en algun indret del món. Només necessiteu un mòbil amb connexió a internet, baixar-vos l’aplicació i començar a buscar els tresors (o geocaches). Després només us heu de registrar amb un nom d’usuari i ja s’activa l’aplicació que et mostra els “geocaches” de la vostra ubicació actual. Segur que a prop de casa en teniu mooolts! Però el millor del cas és que te’n vas de vacances a Menorca, a Noruega o a Hawaii i pots seguir buscant tresors!

Als nens, no cal dir-ho, els encanta i s’emocionen moltíssim quan en troben un. No us penseu que és molt fàcil trobar-los! L’aplicació us diu la localització i alguna pista però estan amagadets (a sota una roca, dins d’un troncs, en un forat de la paret…).

Els tresors tenen diferents mides i a dins hi sol haver una llibreta petita o una llista enrotllada per apuntar el vostre nom quan l’heu trobat. També hi ha gent que hi deixa petits objectes (un dau, un braçalet, una moneda…) que podeu agafar i canviar per alguna cosa que porteu vosaltres. Així doncs us recomano que, si us voleu aventurar a trobar tresors, agafeu un boli i una bosseta amb uns quants petits tresors. Després podeu entrar a l’aplicació i posar que l’heu trobat o escriure comentaris per la resta de jugadors. Però a més de jugar i divertir-vos en família també podeu crear un geocache perquè els altres el trobin.

No ho trobeu genial? Un joc a nivell mundial on tothom hi pot participar! Trobareu més informació a:

www.geocaching.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s